Vrijwilligers gezocht voor VWG stand

De werkgroep Groen van de wijkvereniging Paasberg (noordoost Arnhem) organiseert zaterdag 6 mei van 10 tot 13 uur buiten op het pleintje aan de Vondellaan in Arnhem een groenmarkt waarvoor ze diverse groene organisaties die met duurzaamheid en meer biodiversiteit te maken hebben heeft uitgenodigd. Ook de VWG is uitgenodigd. Een stand/tafel wordt voor ons geregeld als we doorgeven dat we komen.

Vind jij het misschien leuk om op 6 mei op de Paasberg namens de Vogelwerkgroep de VWG-stand te bemannen en mensen te informeren over vogels en wat je voor de vogels kan doen dichtbij huis? We op zoek zijn naar 1 of 2 vrijwilligers. Er is pr-materiaal, zoals VWG-banners, VWG-folders en Vlerken beschikbaar, die op 6 mei uitgedeeld kunnen worden aan belangstellenden.

Het is misschien ook handig en leuk om zelf een paar vogelboeken en je verrekijker mee te nemen, zodat je belangstellenden daar ook over kan informeren of bepaalde vogelsoorten kan laten zien en het trekt vaak ook extra mensen naar de kraam/stand.

Lijkt het je leuk om te doen, reageer dan via info@vogelwerkgroeparnhem.nl